Cauen en unes semifinals molt igualades

L’equip de Fredinson Mosquera deixa escapar 5 pilotes de partit al tie-break i cau a les semifinals davant l’equip amfitrió

El Barça arribava a la Copa Principe de La Laguna havent-se classificat el dia de Sant Esteve, en un partit ajornat per casos de Covid a l’equip del CV Sant Roque.

Un cop a la Laguna, el conjunt de Fredinson Mosquera va jugar una fase de grups, on van quedar segons, perdent 1-3 contra CV Textil Santanderina i amb victòria davant el CV Almoradi per 0-3.

A la semifinal, el conjunt blaugrana jugava contra l’equip local, el Sanaya Libby’s La Laguna, el primer set el va guanyar el conjunt canari (25-22), el Barça va saber sobreposar-se al primer cop rival i va guanyar els dos següents set (22-25 i 24/26).

Tot feia pensar que el conjunt local lluitaria per tal d’empatar el partit i portar-lo al tie-break i així va ser un contundent 25-18 va fer que el partit anés a l’últim set.

Al cinquè set, el Barça va tenir fins a 5 pilotes de partit i quan l’equip canari es va posar per davant va sentenciar el partit (21-19)

L’equip blaugrana havia de jugar el partit per al tercer i el quart lloc contra l’Illa Grau, que no disposava de prou jugadors per afrontar el partit i finalment li van donar el tercer lloc al Barça.