Renovació de l'entrenadora Lucía Bregar i les jugadores Grima i Galiano

Renovació de l'entrenadora Lucía Bregar i les jugadores Grima i Galiano

El Barça CVB manté tres puntals de la plantilla que ha aconseguit el retorn a la màxima categoria del voleibol espanyol

Després de l'important ascens obtingut pel primer equip blaugrana de voleibol femení, que en només una temporada ha aconseguit posar novament el club a l'elit del voleibol estatal, es posa en marxa el projecte per a la temporada 21-22 a la Lliga Iberdrola.

L'inici no podia ser d'una altra manera que amb la renovació de tres puntals d'aquesta temporada com són l'entrenadora Lucía Bregar, la capitana Anna Grima i la col·locadora Valentina Galiano.

Lucía Bregar: Entrenadora que es va fer càrrec de l'equip a la segona meitat de temporada 19-20 i des de llavors ha dirigit la progressió d'una plantilla amb una base de màxima joventut. Lucía, amb passat de jugadora i entrenadora de base al club, ha entrenat en la temporada 20-21 un equip que ha tingut una evolució imparable a la Superlliga 2, acabant la temporada amb l'ascens i el títol de la categoria després de 17 partits seguits guanyats.

Anna Grima Ruiz: Capitana de l'equip i emblema d'una plantilla que ha tingut aquesta temporada fins a nou jugadores de la casa. Amb només 23 anys ja pot ser considerada de les "experimentades" de l'equip per la seva excel·lent trajectòria. Anna és al club des de categoria cadet, ha obtingut molts títols en els equips base del club i reconeixements individuals, ha participat en competicions internacionals amb la selecció espanyola i aquesta última temporada el seu rendiment ha estat espectacular, convertint-se en la millor central de la categoria.

Valentina Galiano: Col·locadora i líder de l'equip que amb el seu talent, entrega i personalitat s'ha guanyat l'admiració i l'afecte de tot el club. MVP de la fase d'ascens guanyada pel Barça, amb la seva renovació podrem gaudir una temporada més de la seva qualitat i energia que resultaran sens dubte determinants perquè el nostre jove equip afronti una vegada més el desafiament de la Lliga Iberdrola. Valentina acumula una destacada quantitat d'èxits incloent la seva participació amb l'equip nacional d'Argentina en els Jocs Panamericans de Lima al 2019 (medalla de bronze) i la Copa del Món 2018 al Japó.
La seva continuïtat permetrà també que segueixi contribuint en el procés de formació de les jugadores més petites del Barça Vòlei, ja que a més del seu rol com a jugadora, també seguirà exercint d'entrenadora en un dels grups de l'escola.

En els propers dies es confirmaran més renovacions i incorporacions per a una plantilla que estarà la propera temporada al màxim nivell del vòlei espanyol

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut