Retorn a la màxima categoria i campionat per al Barça Vòlei femení

Retorn a la màxima categoria i campionat per al Barça Vòlei femení

El conjunt blaugrana supera el CV Esplugues en una de les semifinals i derrota el VP Madrid a la final de la Superlliga 2

El Barça Vòlei retornarà la propera temporada a la Lliga Iberdrola femenina després d’haver conquerit l’ascens a la màxima categoria de l'vòlei espanyol al superar dissabte al matí en partit de semifinals de la fase final de la Superlliga Femenina 2 al CV Esplugues per 3-1 (25-23, 20-25, 25-20, 25-16).

L'equip femení blaugrana va arrodonir diumenge la fase final, amb el títol de campió de la SF2, que va aconseguir després d'imposar-se al conjunt amfitrió, el VP Madrid, a la final per 3-1.

Intens cap de setmana

A la jornada matinal d’aquest dissabte, el conjunt blaugrana va assolir la primera posició del seu grup, després de guanyar amb solvència l’Extremadura Arroyo per 3-0 (25-18, 25-20 i 25-13).

L’equip blaugrana s’ha hagut de disputar l’ascens amb el CV Esplugues, segon classificat de l’altre grup, en un duel d’equips catalans que ha tingut una fase inicial molt igualada, amb un set per a cada equip. El Barça s’ha anotat el primer per 23-25, amb unes decisives accions de Mabel Caro i Anna Grima. En el segon parcial l’Esplugues sempre ha anat per davant, obtenint un avantatge de cinc punts en les jugades finals (20-25), destacant per part blaugrana la bona actuació d'Helena Orejas.

Un tercer set decisiu

La victòria barcelonista del tercer set per 25-20 ha estat fonamental per asserenar el joc del Barça i assegurar-se el partit en un darrer parcial, on el servei, el bloqueig i el joc ofensiu del Barça s’han imposat davant un Esplugues que a poc a poc ha anat baixant la seva eficàcia. Amb una estelar Celia Paterno, el 25-16 del darrer parcial tancava la victòria i certificava l’ascens del Barça Vòlei, que tornarà la propera temporada a la màxima categoria, un any després del descens de la temporada passada.

Estadística del partit

Campiones davant l’amfitrió

La fase final de Superlliga Femenina 2, que es va celebrar al pavelló d’Entrevías de Madrid, va coronar després de tres dies competició el Barça Vòlei com a nou campió de la categoria al derrotar a la gran final a VP Madrid.  que havia guanyat l'altra semifinal al Cuesta Piedra Tenerife. Les blaugrana van rubricar d'aquesta manera una gran temporada, amb el títol de lliga i l'ascens a Lliga Iberdrola. 

Els dos conjunts, amb la seva presència a la Lliga Iberdrola ja assegurada per la propera temporada, van lliurar una final que va acabar amb victòria catalana per 3-1 (25-17, 25-11, 21-25 i 25-12).

Estadística de la final

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut