Tanquen la primera volta encadenant victòries

Tanquen la primera volta encadenant victòries

El Barça Vòlei Femení guanya quatre partits en dos caps de setmana i es situa cinquè del seu grup

El passat diumenge, l’equip del Barça Vòlei va continuar sumant victòries en les seves dobles participacions de caps de setmana, amb les quals ha tancat la primera volta de la Superlliga Femenina 2.

Si l’anterior cap de setmana va superar satisfactòriament les seves visites a les pistes del Premià de Dalt i del Ciutat Cide de Palma, aquest passat diumenge també va tirar endavant amb victòria els dos partits disputats com  a locals contra el CV CCO 7 Palmas i l’UBE L’Illa Grau, que va solventar per 3-0.

Les jugadores de Lucia Bregar van dominar el marcador del primer partit, jugat al matí contra l'equip canari per 3-0 (25-22, 25-16 i 25-16), mentre que a la tarda podien superar també el conjunt castellonenc per 3-0 (25-23, 25-23 i 25-14).

Amb aquests dos resultats, el Barça de voleibol femení confirma la línia ascendent en els darrers partits, a l’encadenar quatre victòries consecutives que l’han situat a la cinquena posició de la classificació, amb cinc victòries i quatre derrotes, al final de la primera volta. Aquests bons resultats han de servir per animar les jugadores blaugrana i afrontar la segona meitat de competició amb la màxima il·lusió i confiança en les seves possibilitats.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut