Positiu balanç del femení a la doble cita del cap de setmana

Positiu balanç del femení a la doble cita del cap de setmana

El Barça Vòlei assoleix dues victòries a les pistes del Premià de Dalt (2-3) i del Ciutat Cide de Palma (1-3)

El Barça Vòlei femení ha enllestit amb dues victòries el doble compromís que ha afrontat aquest cap de setmana amb dos partits que ha disputat com a visitant a les pistes del Premià de Dalt i del Vóley Ciutat Cide de Palma.

El dissabte, les blaugrana van obtenir la primera victòria per 2-3, després de protagonitzar un intens partit contra el Premià de Dalt que es va posar molt costa amunt, amb dos primers sets molt igualats, que finalment van caure a favor de les locals pel mateix registre de 25-23.

La virtut de les jugadores de Lucía Bregar és que tot i anar dos sets per darrera, no van donar en cap moment el partit per perdut i van mantenir sempre una tensió en el seu joc que les va permetre dominar i guanyar els dos sets següents per 19-25 i 17-25.

En el període de desempat, les barcelonistes van seguir en la seva tònica de confiança i bon joc fins aconseguir la primera victòria del cap de setmana amb un 12-15 en el definitiu parcial.

Segona victòria a Palma de Mallorca

El diumenge, el Barça Vòlei femení es va traslladar a Palma de Mallorca per jugar contra el Vóley Ciutat Cide un partit que va acabar a favor de l’equip català per 1-3 (25-20/19-25/24-26/28-30). Després de l’esforç físic del dia anterior, les jugadores blaugrana van tornar a disputar un partit intens i amb els dos darrers parcials molt disputats que finalment es van decantar a favor del Barça per sentenciar el partit.

Un cap de setmana molt ben aprofitat per l’equip barcelonista que ja es troba situat a la meitat de la classificació i que el proper diumenge rebrà la visita del segon classificat, l’equip canari del CV CCO 7 Palmas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut