Cauen davant rivals de màxim nivell

El Barça Voleibol masculí perd a la pista de l'Unicaja Costa de Almería, mentre el femení surt derrotat davant el Volei Grau Castelló, líder del grup

Els equips del Barça Voleibol van visitar el passat dissabte les pistes de dos dels equips grans i amb aspiracions a la victòria de les respectives competicions, i tant el masculí davant l’Unicaja Costa de Almería (3-1), com el femení contra el Volei Grau Castelló (3-0) van haver de tornar a Barcelona amb les mans buides.

En el partit de la Superlliga Masculina, tot i la seva superioritat, l’equip d’Almeria va haver de treballar de valent i fer servir tots els seus recursos per doblegar un creixent conjunt blaugrana que sobre la pista volia demostrar que la sorpresa no era impossible.

L'elevat ritme inicial dels locals va trobar ràpida resposta en els blaugrana. Però el joc barcelonista i l'encert de Caio Da Silva van ser insuficients, al poder ser contrarestats pel bon joc col·lectiu de l'equip andalús, que d'aquesta manera va sumar el primer set (25-17). El Barça va seguir confiant en les seves possibilitats i no es va rendir en el segon set, en el qual es va imposar per 20-25 i va posar la igualtat al marcador.

L’Unicaja Costa de Almería va veure que no podia relaxar-se en cap moment i va haver de treure la seva millor versió per emportar-se el tercer set, 25-21, i tancar el xoc amb un gran Javier Jiménez i un darrer parcial de 25-22.

Un líder massa fort pel femení

Pel que fa a l’equip femení, el partit va començar amb els dos equips molt motivats que van plantejar des de l'inici un joc d'alt nivell i intensitat. El primer set va ser un estira i arronsa dels dos conjunts que es va reflectir en un ajustat marcador de 25-22 a favor de l'equip local.

El segon set va ser el més dispar, en què el Volei Grau Castelló va sortir de forma aclaparadora, sense donar treva en cap moment al rival i adjudicant-se per la via ràpida el set per un contundent 25-12, amb un joc molt encertat i un CVB Barça que va anar acumulant errors.

El tercer set va tornar al nivell i ritme de joc del primer parcial, i es van succeir diferents alternatives per part de tots dos conjunts amb l'objectiu de poder sumar el set al seu marcador. Les jugadores de Castelló van saber jugar millor en el moment decisiu i quan s’apropava la part final del set, van pujar la intensitat del seu joc, sense deixar opcions de remuntada al Barça, adjudicant-se així el parcial per 25-20 i sentenciar el partit al seu favor.

El Barça femení es troba situat a la meitat de la classificació del grup B de la Superlliga Femenina 2, mentre el Volei Grau Castelló es manté invicte i líder de grup, amb sis victòries en els sis partits celebrats.