La lluita del femení no té premi a Esplugues

Després d'igualar a un set, dos parcials amb un marcador molt igualat donen la victòria a l'equip local

El Barça Vòlei femení va sortir derrotat de la pista de l’Esplugues per 3-1 (25-15/24-26/26-24/27-25), en partit corresponent al Grup B de la Superlliga Femenina 2, en el qual suma quatre punts després d’una victòria i dues derrotes.

Les jugadores de Lucía Bregar ho van intentar en tot moment, però això no va ser suficient per superar un seriós CV Esplugues.

Després de perdre el primer set, el Barça va entrar novament al partit en guanyar el segon període per 24-26, amb un bon joc liderat per l’argentina Celia Paterno i per Berta Guàrdia, que tornava la igualada al marcador i mantenia vives les esperances de les barcelonistes.

En els següents sets, el Barça ho va intentar amb un joc més dinàmic, i tant Koelher com Grima semblaven trobar el ritme perfecte per anar guanyant punts sobre la xarxa. Però tot es va quedar en una bona ratxa que es va aturar quan per part local van tornar a aparèixer els punts de Júlia Bonet i l'experiència de l'equip.

Els dos darrers sets van reflectir un marcador molt igualat, però tots dos van caure de part del CV Esplugues, que d’aquesta manera sentenciava el partit a favor seu.

Una nota positiva per part del Barça va ser la tornada a les pistes de la internacional espanyola Mabi Car. Per ara, una decisió intermitent que pot permetre aportar experiència a un equip molt jove.

El proper cap de setmana. El Barça Vòlei femení jugarà al seu pavelló contra el CD Heidelber Mr Kale de Las Palmas