L'RFEVB dona per finalitzada la Superlliga 2

L'RFEVB dona per finalitzada la Superlliga 2

Tal com va succeir amb la Superlliga fa uns dies, la Reial Federació Espanyola de Voleibol ha decidit posar el punt final a la competició i deixar pendents els ascensos i descensos

La Reial Federació Espanyola de Voleibol ha decidit, després de consultar a tots els clubs, posar el punt final a la Superlliga 2 amb data de 18 de març del 2020. D'aquesta manera, l'RFEVB deixa clar que la competició ja no es reprendrà fins a l'inici de la propera temporada.

Aquesta decisió arriba després que la federació ja decidís suspendre les primeres divisions estatals -tant masculina com femenina-, també després de consultar-ho amb tots els clubs. Així doncs, les quatre primeres divisions estatals (Superlliga masculina, Lliga Iberdrola, Superlliga 2 masculina i Superlliga 2 femenina) no es reprendran i es donen per acabades.

Pendents dels ascensos i descensos

Tanmateix, l'RFEVB encara no ha determinat "els aspectes tècnics i d'altres aspectes col·laterals que puguin esdevenir d'aquesta decisió (ascensos, descensos, classificació final...)", els quals queden pendents de ser resolts "pels òrgans competents de l'RFEVB".

Pel que fa a la situació del Barça, el conjunt de Fredy Mosquera ja s'havia assegurat la primera plaça del seu grup havent guanyat les 20 jornades disputades. A més, el Barça de voleibol masculí va ser el campió de la Copa Príncep el mes de gener passat (competició que enfrontava els dos primers de cada grup).

Per contra, la situació del CVB Barcelona era molt diferent, perquè les culers ja havien baixat matemàticament a falta de dues jornades per disputar-se.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut