El CVB Barça cau en els dos primers partits i haurà de remuntar a la Garriga

El Logronyo es va emportar els dos primers partits d’una eliminatòria que viatjarà aquest cap de setmana a la Garriga

El Barça d’Hugo Gottutzo va anar de menys a més en un cap de setmana complicat per al seu equip. En la primera final de la història del Barça de voleibol femení, les blaugranes van caure per 3-0 i 3-2 en el primer i segon partit respectivament.

El Logronyo, el gran dominador de la Lliga

Cal recordar, que les rivals del Barça han estat les clares dominadores de la fase regular. Al llarg de les 22 jornades disputades, les de La Rioja només van perdre dos partits.

El primer enfrontament va estar dominat en tot moment per les locals. En el primer set, les blaugranes van arribar vives fins al final, però el Logronyo es va acabar imposant per 26-24. En el segon, la història es va repetir i les locals van situar el 2-0 a l’electrònic després del 25-22 de la segona mànega. Ja en el tercer set, el Barça no va poder impedir la victòria en caure per un clar 25-11.

El guió del segon partit va ser un altre. El conjunt català va sortir molt més mentalitzat i va complicar molt les coses a les de La Rioja, tant que el duel es va acabar decidint en el tie-break, després de quatre sets molt igualats (23-25/25-16/16-25/25-13). En el cinquè i definitiu, les locals van acabar tancant el partit per 15-7.

Torn per a la Garriga

Després d’aquests dos primers partits, l’eliminatòria viatja ara a Barcelona per jugar-se els dos pròxims enfrontaments. El tercer duel de la final es jugarà dissabte a les 18h, mentre que diumenge es jugarà el quart partit (12h). Tots dos enfrontaments es disputaran al Pavelló Sek Internacional Catalunya (Av. Tremolencs, 24, la Garriga).