El Rugby i l’Hoquei Herba Femení amb tot en joc

El Rugby i l’Hoquei Herba Femení amb tot en joc

Els blaugranes es juguen la permanència i les jugadores de l’hoquei herba buscaran el títol a la final a 4 de Madrid

Els Esports Amateurs del FC Barcelona tenen molt en joc aquest cap de setmana ja que l’equip de Rugby es jugarà la permanència a Divisió d’Honor, i l’Hoquei Herba Femení buscarà el títol de lliga en la final a quatre que es disputarà al Club de Campo Villa de Madrid.

La permanència passa per Saragossa

El Rugby blaugrana es jugarà el ser un any mes ser equip de Divisió d’Honor al Centre Esportiu Municipal David Cañada de Zaragoza, on aquest dissabte 25 (17.00h) disputarà davant l’AD. Ingenioros Industriales Las Rozas, subcampió de les fases d’ascens, el partit de promoció de permanència. En cas de vèncer el conjunt entrenat per Santiago Monteagudo es mantindrà a la màxima categoria del rugby estatal.

Amb l’ascens assegurat toca rematar la feina

Les jugadores de l’Hoquei Herba blaugrana disputaran aquest cap de setmana la final a quatre per l’ascens amb la feina feta, ja que al accedir a les finals i disputar-les contra tres filials, les jugadores de Daniel Travé ja són oficialment equip de Lliga Iberdrola.

Tot i ja tenir l’ascens lligat, les blaugranes viatgen a Madrid per disputar una final a quatre que suposaria tancar de forma brillant la temporada. A les semifinals de divendres 24 (15.30h)  el conjunt culer es veurà les cares davant el HC Sant Cugat per buscar un lloc per a la final de dissabte 25 (18.00h) on l’hipotètic rival sortiria del duel que enfrontarà el Vallès Esportiu amb el Club de Campo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut