Derrota al tram final del partit

Derrota al tram final del partit

L’equip de Santiago Monteagudo domina tot el partit però els del Baix Llobregat s’emporten el partit al tram final

Els jugadors de Santiago Monteagudo han tingut a tocar la victòria al Baldiri Aleu en el duel català, un partit que sempre ha tingut color blaugrana però van capgirar el marcador amb el temps ja acabat.

Bon inici del partit

El Barça va començar molt fort l’enfrontament amb un 3-21 al marcador. La Santboiana reaccionava amb un assaig per posar el 10-21. Felipe Alegria corria més de mig camp per aconseguir ampliar la diferencia al marcador (10-28) abans d’arribar al descans. Els locals no es donaven per vençuts i amb dos assajos s’apropaven al marcador i deixaven el partit obert amb un 24-28.

Sorpresos al tram final

A l’inici de la represa, un punt de càstig ajustava encara mes el marcador però els blaugranes tornaven a posar distància amb un assaig de Pau Aira, que amb la transformació posava el 27 a 35 al marcador.

El partit estava molt bonic de veure, i la Santboiana tornava a apropar-se al marcador però Pablo Perez tornava a distanciar als blaugranes amb un assaig que deixava el 37-42.

Al final del partit els locals empataven el partit amb un assaig que sorprenia als jugadors de Santiago Monteagudo i eren capaços de capgirar el marcador a l’última jugada gràcies a un cop de càstig amb el partit finalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut