S’escapa el derbi

Els de Santiago Montegaudo van poder empatar, i fins i tot guanyar, el partit a l’última jugada.

Gran igualtat entre el Barça i la UE Santboiana en el derbi català disputat dissabte a La Teixonera. En un partit on les defenses es van imposar als atacs.

Els blaugranes van començar el partit de manera espectacular, Daniel Barranco feia el primer assaig amb la transformació de Bautista Güemes i abans d'arribar als 10 minuts de partits Felipe Alegria s'escapava per aconseguir un altre assaig que tornava a transformar amb el xut entre pals el capità Bautista Güemes.

Amb el 14-0 a favor del Barça, arribava la reacció de la Santboiana amb una intercepció i el posterior assaig sota pals. Un cop de càstig abans del descans retallava el marcador pels del Baix Llobregat, 14-10.

A la segona part, les defenses es posaven a treballar dur, Bautista Güemes avançava al Barça amb un cop de càstig. Però en una jugada d'atac dels locals, apareixia un jugador de la Santboiana i feia un assaig. Tot i que Güemes igualava el partit 20-20 el partit es decidia al minut 74 amb un cop de càstig del jugador de la Santboiana.

El Barça va tenir la seva oportunitat en l'últim atac però la defensa visitant ho va impedir.