Saben patir i acaben guanyant

Tot i les nombroses baixes el Barça s’emporta un partit molt igualat.

L'equip de Santiago Monteagudo aconsegueix una victòria important al camp del Gernika.

Els blaugranes es presentaven a la localitat basca amb moltes baixes i així i tot van saber aguantar un partit que el tenien encarrilat al minut 57.

El partit començava amb un cop de càstig per part dels locals però Dan Isaack amb un assaig i posteriorment Leonardo Bacchi amb una transformació posaven el 2 a 8 al marcador.

Els jugadors de l'equip basc s'avançaven al marcador al minut 29, però el Barça va reaccionar de pressa i un assaig de Xavier Cebrian i la conseqüent transformació de Leonardo Bacchi de nou feia que l'equip blaugrana respirés en un partit molt intens.

Al minut 53 l'equip de Santiago Monteagudo va pitjar l'accelerador i un assaig de Mariano Pigatto i un altre de Pablo Ortiz obrien una escletxa al marcador que confirmava el bon joc blaugrana. Leonardo Bacchi signava la seva 3a transformació.

L'equip basc va intentar amb totes les seves forces poder empatar el partit però una bona defensa del Barça va fer que el marcador no es mogués del 22 a 26 final.