El Barça Rugby cau a semifinals de la Copa

Després d'anar guanyant per 16-3, es superat per un Burgos Aparejadores que remonta i s'imposa a la Teixonera per 16-20

El Barça Rugby no estarà a la final de la Copa del Rei que se celebrarà a Albacete, després de perdre una de les semifinals davant el Burgos Aparejadores per 16-20 en partit que s’ha celebrat al camp de la Teixonera.

L’equip blaugrana ha fet una gran lectura del joc a la primera part, al poder frenar en defensa tots els atacs prolongats que solen imposar els burgalesos en el seu joc, i alhora ha pogut treure profit dels seus registres en atac per avançar-se al marcador.

Bautista Guemes amb el peu i Pablo Ortiz -a la foto- amb un bon assaig després de fer una gran cursa de 60 metres marca de la casa, han castigat l’equip castellà, que malgrat que ho ha intentat, no ha pogut amenaçar de forma clara la zona de marca rival, sumant només una cop de peu de càstig en els primers 35 minuts. Però quan s’estava a punt d’arribar al descans amb un 16-3 a favor de l’equip català, en la darrera jugada de la primera meitat ha arribat l’assaig del quadre burgalès després d’una forta pressió molt a prop de la línia de marca que ha culminat Cronje en el primer assaig visitant, que ha tancat el primer període amb un resultat de 16-10 a favor del Barça.

La segona meitat ha estat força diferent i el Burgos Aparejadores ha dominat més fases del joc i ha portat el partit a camp contrari amb un gran esforç físic dels dos equips. Sense que el Barça pogués sumar més punts al seu marcador, el conjunt castellà s’ha posat pel davant al marcador gràcies a un imparable “maul” després d’una “touche” que ha fet pujar el 16-17, un marcador que ha arrodonit en la darrera acció del xoc, al transformar un cop de càstig que ha deixat el 16-20 al final del partit.

L’altre finalista de la Copa serà l’Alcobendas, que, amb un marcador molt baix, ha superat el Salvador de Valladolid per 3-7.