Espectacular recital anotador (57-21)

El Barça Rugby derrota l'AMPO Ordizia a la Lliga en un partit explosiu, i ja pensa en la semifinal de Copa del proper diumenge

Espectacular imatge la que ha mostrat el Barça Rugbi aquest diumenge al seu camp de la Teixonera, en la seva última gran prova abans de la Copa de Rei. L’equip de Sergi Guerrero ha obtingut una àmplia victòria per 57-21 contra l'AMPO Ordizia, que a més serveix als catalans per pujar al cinquè lloc de la Lliga, i fins i  tot amb opcions a la quarta posició, encara que sembla una fita complicada, perquè necessitarien guanyar amb bonus el partit ajornat que han de disputar contra VRAC Entrepinares

En el partit d’avui a la Teixonera, els dos equips han protagonitzat durant la primera meitat un bon intercanvi d'efectivitat, on cada assaig blaugrana era contestat per un altre de l’equip guipuscoà. D’aquesta manera, els tres assajos aconseguits per Ortiz, Guemes i Aira han tingut les seves rèpliques amb marques que han materialitzat per part visitant Lescano, en dues ocasions, i Matoto. Amb totes les transformacions posteriors anotades per Guemes i Mujika respectivament, només un xut de càstig encertat per Guemes ha trencat la igualtat del marcador abans del descans (24-21).

Festival anotador

La segona meitat ha estat completament dominada pel Barça, que amb un joc vertiginós en atac han pogut sumar cinc marques més, sense que els seus rivals hagin pogut augmentar el seu marcador, que s’ha quedat aturat en els 21 punts del descans.

A  la segona part, els assajos de Barranco, Jorba, Zafaroni, Ortiz i Benegas, amb quatre transformacions de Bautista Guemes han fet pujar el definitiu 57-21.

El proper diumenge, el camp de la Teixonera acollirà a partit únic una de les semifinals de la Copa del Rei que jugaran el Barça Rugbi i l’UBU-Bajo Cero Aparejadores, amb l'objectiu de fer-se amb un lloc a la final.