Remuntada sense culminar

El Barça Rugby cau davant el Lexus Alcobendas per 30-32 en partit de la segona fase de la Divisió d’Honor

El partit pendent de la Lliga de Divisió d'Honor entre el Barça Rugby i el Lexus Alcobendas, corresponent a la primera jornada de la 2ª Fase, va acabar amb victòria de el quadre madrileny per 30-32 al camp de La Teixonera.

Amb aquesta victòria l’Alcobendas es col·loca a només un punt del líder, el VRAC Entrepinares. Per la seva banda, el conjunt català va donar la cara davant un dels grans i malgrat que no va poder culminar la remuntada, va esgarrapar el bonus defensiu en l'última acció del xoc.

L’ajustat 30-32 final no fa sinó demostrar que aquest duel va tornar a ser un frec a frec típic dels enfrontaments que Barça i Alcobendas ens tenen acostumats en els últims anys.

El partit va estar marcat per un constant intercanvi de cops, on els dos equips van exigir-se al màxim i van protagonitzar 80 minuts plens d’emoció i de bon joc. L'equip d’Alcobendas va manar a la primera meitat, en la qual va anotar dos assajos a més d’un cop de càstig. Per la seva part, el conjunt blaugrana va veure que el seu marcador durant aquest període només es movia gràcies als tres xuts  transformats per Otger Sirvent.

Remuntada a la segona meitat

Al descans s’arribaria amb avantatge del Lexus Alcobendas per 9-17, i a la segona meitat, els visitants van sumar dos assajos més que semblaven decidir el partit (9-29).

Els homes de Sergi Guerrero es van veure obligats a buscar la remuntada i ben a prop de culminar-la van estar, amb els dos assajos d’Hogg i Losada, transformats per Sirvent. Però un xut de càstig anotat pels madrilenys seria definitiu per la sort del partit, tot i la darrera marca aconseguida pel blaugrana Pau Aira en la darrera jugada, i que novament Otger Sirvent anotaria per deixar el 30-32 final.