Recital ofensiu davant Les Abelles (51-21)

El Barça Rugby anota vuit assajos, aconseguits per Ortiz (4), Benegas (2), Domínguez i Guemes

El Barça Rugby va fer tot un espectacle ofensiu per superar amb facilitat per 51-21 la visita de Les Abelles al camp de la Teixonera en partit corresponent a la Divisió d’Honor. Un total de vuit assajos van evidenciar la superioritat dels blaugrana que a més de la victòria van poder afegir el punt de bonus ofensiu.

Ben aviat es va evidenciar l’ambició barcelonista i només amb dos minuts jugats va arribar el primer assaig culminat per Facundo Domínguez. Tot i això, l’equip valencià va saber replicar a aquest inici amb un assaig al minut 11 de Barnes i la posterior transformació de Sorribes, que els va posar al davant en el marcador (5-7).

A partir d’aquest moment, la primera meitat es va convertir en un autèntic vendaval blaugrana, amb un cop de càstig transformat per Bautista Guemes i tres assajos consecutius de Pablo Ortiz. Guemes, que no va estar massa encertat en els xuts a pals després dels primers assajos, va tancar la primera meitat amb una marca que deixaria un resultat de 30-7 al descans.

A la segona meitat, l’equip de Sergi Guerrero va seguir mostrant la seva ambició ofensiva, sumant tres nous assajos, dos de Felipe Benegas -a la foto- i un altre de Pablo Ortiz, que acabava el partit amb l’anotació personal de quatre assajos. En aquesta ocasió Bautista Guemes va encertar les tres transformacions, i tot i que Les Abelles van poder fer dos assajos en aquesta segona meitat, el resultat final va ser clarament favorable al Barça Rugby per 51-21