La FER es dona de marge fins al 30 d’abril per decidir si suspèn la competició

La FER es dona de marge fins al 30 d’abril per decidir si suspèn la competició

El Barça , tot i la situació actual, no ha pres cap decisió en relació amb la possible suspensió, ja que és competència de la federació decidir sobre la competició

La Federació Espanyola de Rugby (FER) es dona de marge fins al 30 d’abril per decidir què fer amb la Divisió d’Honor, així com amb la resta de competicions estatals.

Tanmateix, la Lliga Nacional de Rugby (LNR) va fer públic en un comunicat que els clubs decidien de manera unilateral “suspendre tota l’activitat fins al començament de la temporada 2020-2021”.

En aquest sentit, el Barça no ha pres cap posició en aquest debat, ja que entén que és la FER la que té la potestat per donar per acabada la competició. Al mateix temps, el Club recorda que és imprescindible vetllar per la salut de tots els esportistes, equips tècnics i aficionats al rugbi davant l’amenaça del Covid-19, motiu pel qual entén la decisió de l'LNR.

Cal recordar que la Divisió d’Honor es trobava a la jornada número 18, és a dir, a falta de cinc per al final de la fase regular. El Barça és en sisena posició -posicions de play-off- amb 42 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut