El Barça suma un punt a Santander

El Barça suma un punt a Santander

Els blaugrana han notat un mal primer temps, però han acabat sumant un punt de bonificació defensiva

El Barça Rugby no ha pogut tornar a repetir la gesta de les últimes jornades, i no ha pogut remuntar el marcador advers a Santander. Els catalans han notat massa un mal primer temps, en el qual han encaixat un 19-0 de sortida.

Abans del descans, Daniel Barranco ha pogut escurçar diferències amb un assaig que, sumat a la transformació de Güemes, ha situat el Barça a menys de dues marques (19-7).

En el segon temps, la igualtat ha estat màxima. Els intents de reacció blaugrana han estat frenats per un Independiente molt ben plantat en defensa. Així i tot, Michael Hogg ha escurçat la diferència fins al 19-14 (amb la transformació) amb 10 minuts per disputar-se.

Tot i els intents del conjunt de Sergi Guerrero, el marcador ja no s’ha tornat a moure deixant el 19-14 definitiu.

Quarta jornada consecutiva puntuant

L'última marca catalana ha permès als blaugrana acabar sumant un punt de bonificació defensiva -d’aquells que són importants a final de temporada- i encadenar la quarta jornada consecutiva puntuant.

De fet, el Barça només s’ha quedat sense sumar en una de les set jornades disputades fins ara (al Pepe Rojo davant el VRAC). Una bona dinàmica que els situa en sisena posició, amb 20 punts, i que es manté una setmana abans del derbi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut