El Barça rep un correctiu excessiu a Alcobendas

Derrota dels blaugranes que, tot i millorar en el segon temps, van pagar les imprecisions de la primera part la qual va acabar amb el resultat de 38-0

El Barça de rugby va caure aquest cap de setmana al camp del Sanitas Alcobendas en el partit corresponent a la setzena jornada de la Lliga Heinneken. Els blaugranes van acabar encaixant la setena derrota de la temporada amb el resultat de 43-14, una diferència que no reflecteix les ocasions que el Barça va tenir al llarg del partit.

L’Alcobendas no perdona

El partit va quedar pràcticament decidit en el primer temps després que els blaugranes rebessin un correctiu excessiu pel joc que van desenvolupar sobre Las Terrazas. El conjunt sota les ordres de Sergi Guerrero, que arribava amb algunes baixes importants a Madrid, va ser capaç de crear perill i de trencar la defensa madrilenya en diverses ocasions però, sempre que l’equip català es situava a pocs metres de la línia de marca alguna imprecisió acabava provocant una pèrdua. Això ho van aprofitar els locals que amb ss marques van situar una diferència que quasi sentenciava el partit (38-0).

En el segon temps, el Barça va millorar notablement, especialment en les formacions fixes on en els primers 40 minuts va patir. Una millora que el va portar a anotar dues marques -una de Franco Velarde i l’altre, un assaig de càstig després de reiterats fores de joc dels locals- per deixar el 43-14 definitiu.

MRP_5868

La lliga s’apreta

Després de la jornada d’ahir diumenge, la zona de play off s’apreta encara més. El Barça ara és sisè amb 42 punts, dos més que la UE Santboiana que és setena. Per davant, l’Ordizia és quart amb 47 punts i el Burgos es queda en cinquena posició amb dos punts més que els blaugranes (44).

El rival de la propera jornada serà l’Aldro Energía Independiente Rugby Club. Els de Santander són vuitens amb 38 punts.