Quatre podis blaugranes al Campionat d'Espanya de patinatge

Quatre podis blaugranes al Campionat d'Espanya de patinatge

La parella Riera-Balanovich i Júlia Rodriguez es proclamen campions, i Euken Alberdi i Guiu Oliver obtenen un segon i tercer lloc respectivament

Els patinadors del FC Barcelona van aconseguir pujar al podi de quatre proves en el Campionat d’Espanya de Patinatge artístic que es va celebrar el passat cap de setmana a la pista de gel de la localitat madrilenya de Valdemoro.

Els títols de campions per part dels representants blaugrana van arribar a la jornada del diumenge en les proves corresponents a la dansa junior i novice advanced femení. Èrika Riera i Raman Balanovich es van proclamar nous campions d’Espanya de dansa junior, en el seu debut en competició oficial com a parella, mentre que en novice advanced femení va ser Júlia Rodríguez qui va acabar en la primera posició.

La jornada del dissabte va veure les altres dues medalles obtingudes per patinadors del Barça, amb el segon lloc d’Euken Alberdi a junior masculí, on Iker Oyarzabal va ser el guanyador, i la tercera posició de Guiu Oliver a novici advanced masculí, on el títol va ser per André Zapata.

Podis del FC Barcelona

Èrika Riera i Raman Balanovich (1ers dansa junior -foto del podi-)

Júlia Rodríguez (1a novice advanced femení)

Euken Alberdi (2on junior maculí)

Guiu Oliver (3er novice advanced masculí)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut