Adrián Díaz i Olivia Smart, vuitens d'Europa

Adrián Díaz i Olivia Smart, vuitens d'Europa

La parella blaugrana ha tancat la seva participació en vuitena posició gràcies als 183.12 punts

Bona actuació de la parella blaugrana Olivia Smart & Adrián Díaz al campionat d'Europa de patinatge artístic sobre gel. Després d'una bona actuació el dijous a la dansa rítmica, la parella que viu i entrena a Mont-real va obtenir una puntuació de 110.93 a la dansa lliure, que els va portar als 183.12 en el global.

Aquesta nota els va valerper situar-se en setena posició, igualant el resultat de la temporada passada, però Sara Hurtado i Kiril Jalyavin -l'altra parella espanyola- els van acabar arrabassant una posició.

Donant el màxim

"Comparats amb altres competicions de Grand Prix els components han estat una mica més baixos però nosaltres hem anat a donar-ho tot i a transmetre aquesta connexió entre els dos. Hem patinat el millor que hem pogut i ens ho hem passat genial al gel ", van comentar Adrián i Olivia en zona mixta.

Propera parada, el mundial

La propera gran cita serà al Mundial de Patinatge Artístic que se celebrarà a Mont-real, Canadà, del 16 a l'22 de març. Per a aquesta competició Espanya només té plaça per a una de les parelles de dansa. Properament la RFEDH comunicarà als seleccionats. Els que sí que hi seran segur són Laura Barquero & Ton Cònsol en la categoria parelles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut