Esports Amateurs: Molt en joc per als nostres equips

Esports Amateurs: Molt en joc per als nostres equips

Cap de setmana on l’Hockey Herba, el Rugby i el Volei són protagonistes

Aquest diumenge els esports amateurs del Barça disputen una jornada més les seves respectives competicions. Tant l’Hockey Herba com el Voleibol jugaran per partida doble. L’altre representant dels esports amateurs en acció aquest cap de setmana serà el Barça de Rugby.

Barça CVB: Dos equips, dues jornades i tot per decidir

El Volei masculí blaugrana disputarà aquest diumenge (11.30h) al Pavelló de la Salle Bonanova, l’últim partit de la Superlliga Masculina 2 a casa. Els jugadors de Mosquera reben al Rodi Balafia Lleida, en la penúltima cita del campionat. Els blaugranes es troben en la 9a posició de la taula amb 23 punts, un més que els seus perseguidors. El d’aquest diumenge és un partit clau per l’objectiu del Barça de Volei que en l’última jornada del campionat visita la pista del líder.

El Barça CVB femení rep al CV Esplugues aquest diumenge (16.00h) al Poliesportiu la Marina en la penúltima jornada de lliga. Les blaugranes, que venen d’un triomf important a Mallorca, són líders amb 50 punts, un punt per sobre respecte les segones classificades, el CV Sóller. Així doncs, el volei femení blaugrana es juga el campionat en aquestes dues darreres jornades.

Hockey Herba: Partits importants per seguir perseguint l’objectiu

L’Hockey Herba femení del Barça visitarà aquest diumenge (17.00h) al CH San Fernando en el duel de la quarta jornada de la divisió d’honor femenina “B”. Les blaugranes venen de fer una molt bona primera fase, i arriben a Cadiz en tercera posició amb 15 punts, a tan sols dos punts del Junior (2es) i a sis de l’Atlètic Terrassa (1es). Les blaugranes venen de caure davant les líders i volen recuperar el camí de la victòria.

L’Hockey Herba masculí blaugrana juga diumenge (12.30h) davant el CD Terrassa. L’equip de John McInroy arriba a la jornada 14 de la divisió d’honor “A” en novena posició amb 10 punts. Els blaugranes s’enfronten a un rival directe, ja que els terrassencs es troben vuitens, a vuit punts del Barça.

Rugby: Partit clau

Quan falten tres jornades per acabar la segona fase de la lliga, el Barça Rugby rep aquest diumenge (12.00h), al CP Les Abelles. Els blaugranes reben a la Teixonera als seus actuals perseguidors, i és que els jugadors de Santiago Monteagudo són tercers classificats amb 24 punts, empatats amb el Cisneros i l’Ordizia que són primers i segons respectivament, i  reben al conjunt valencià que és quart amb 21 punts.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut