FC Barcelona -  Vallès (2-3): A remolc

FC Barcelona - Vallès (2-3): A remolc

Un gol de l’equip de Terrassa, al minut 4, va fer anar a la contra tot el partit

Tot i això, es va aconseguir l’empat en el tercer quart, jugada de penal corner transformat per Delfina Portorreal, però tres minuts del tercer quart varen permetre que el Vallès es posés per davant amb un 1-3.

El cor es va imposar a tàctica i tècnica, de manera que amb tot l’equip llençat a la recerca de la remuntada es va aconseguir el 2 a 3, quatre minuts abans de la fi del partit  i alguna oportunitat més de gol.

Un partit interessant amb un equip de molt nivell que expressa el que significa competir amb les millors. L’ equip del Barça torna al tercer lloc abans del desplaçament a San Fernando a Cadis, equip cuer de la classificació.