Cara i creu en els objectius de la primera volta

El Barça femení competirà per l’ascens a Divisió d’Honor i el masculí es queda a les portes de la Copa d’Espanya

El Barça d’Hoquei Herba femení ha acabat la primera fase de la lliga de Divisió d'Honor B, amb una derrota per 3 a 1 contra el Sant Cugat, que ha finalitzat en primera posició davant del conjunt blaugrana.Malgrat la derrota, s’ha aconseguit el primer objectiu de la temporada, el d’estar entre els 8 millors equips que competiran per pujar de categoria, a Divisió d’Honor A.

Després d’una primera part sense marcar, en pràcticament 2 minuts van arribar els gols. Es va avançar el conjunt local però les blaugrana van neutralitzar ràpidament l’avantatge del Sant Cugat amb un gol de Denise Borgstrom. Uns instants després de fer l’empat, novament un gol local, que va donar ales a les vallesanes que s’acabarien imposant per un definitiu 3 a 1.

L’equip blaugrana, amb els deures fets, ara disposarà de descans fins al mes de març, una temporada llarga per preparar el gran i habitual repte d'aconseguir l'ascens a la màxima categoria.

Amb el cap ben alt

El Barça d’Hoquei Herba masculí, en canvi, depenia de la victòria per finalitzar la primera volta a les places que donen accés a la Copa d’Espanya. Davant però, tenien un rival molt complicat, l’Atlètic Terrassa.

Tot i així, els blaugranes van sortir a per l’objectiu d’aconseguir la victòria i es van avançar en el marcador amb un gol de ‘Penalty corner’ transformat per Pol Compta. La rèplica dels locals no es va fer esperar i dos minuts després empataven el partit. Va ser gràcies a la inferioritat numèrica que els locals van aprofitar capgirar el marcador amb el 2 a 1.

Al tram final de partit, van arribar dos gols més dels egarencs que van posar les coses molt complicades. Malgrat tot, encara vam veure un altre gol blaugrana. Finalment, victòria local per 6 a 2 encara que amb una destacada actuació novament del porter Alberto Carnicer. Un resultat massa ampli en un partit condicionat per l’esmentada necessitat de sortir a l’atac.

L’aturada fins la segona volta al mes de març serà aprofitada per part de l’equip masculí per la competició de sala que habitualment serveix per a cohesionar l’equip i polir aspectes tècnics.