Derrotes per la mínima a domicili

El Barça d’hoquei herba femení perd contra el Pozuelo (3 a 2) i el masculí a Santander (2 a 0)

DHBF: Pozuelo 3 – Barça 2

El Barça d’hoquei herba femení no ha pogut aconseguir la victòria a domicili davant del Pozuelo (3 a 2). El partit es va mantenir amb una avantatge mínima aconseguida per les locals a l’últim minut del primer quart. El duel, de màxima igualtat, es va començar a decantar a favor del Pozuelo que va veure com en els minuts 49 i 52 arribaven dos gols més que semblaven la sentència per part del conjunt madrileny. Però les blaugranes, van reaccionar i de quina manera. Amb el 3 a 0 en contra, primer Florència Norbis –amb 10 dianes al seu compte particular en els 11 partits disputats- i Berta Queralt, tots dos de penalty corner, van deixar un ajustat 3 a 2 definitiu.

A dues jornades d´aquesta primera fase, el Barça es manté en segona posició, amb la classificació ja garantida per a la segona fase que permet l’accés a la competició per l´ascens a la màxima categoria.

El pròxim dissabte 18 de novembre tenen una cita contra la Universitat d’Alacant a Montjuïc, una possibilitat per retrobar-se amb la victòria i la confiança per refermar l'equip davant dels millors equips dels dos grups.

Liga MGS: RS Tennis 2 - Barça 1

Amb un guió similar al de l’equip femení, el Barça d’hoquei herba masculí va mantenir la porteria a 0 fins a l’últim minut del primer quart, quan, mitjançant un penalty corner, va arribar el gol local. Els blaugranes, amb un canvi progressiu en l’estil de joc durant els últims enfrontaments, van buscar el joc per les bandes i amb bones arribades van buscar l’empat. En una d’aquestes accions, va arribar el 2 a 0 del conjunt de Santander. El conjunt blaugrana va desaprofitar les 4 ocasions de ‘penalty corner’ per remuntar un partit que va deixar el 2 a 0 definitiu al marcador.

Malgrat el resultat desfavorable, els altres partits de la jornada han acompanyat els interessos blaugranes, i per això es mantenen les mateixes posicions entre els equips que busquen una de les 8 places que donen accés a la Copa. El Barça, en novena posició, es troba a dos punts d’aquest objectiu.

El pròxim diumenge 19,arriba un partit important contra l'Atlético de San Sebastián. La victòria significaria un gran pas endavant per consolidar l'equip a la zona tranquil·la de la classificació.