Arriben les victòries

Arriben les victòries

El Barça d’hoquei herba femení aconsegueix el bitllet per a la següent fase i el masculí manté vives les esperances d’entrar a la copa

Divisió d’Honor Femenina: Xaloc 0 – FC Barcelona 1

El Barça d’hoquei herba femení ha aconseguit la victòria després de dos partits sense fer-ho i el bitllet per a la següent fase, on els quatre millors equips dels dos grups, lluitaran per les places d’ascens.

Malgrat la pressió que hi havia en el desplaçament al camp del Xaloc, les blaugranes van fer un partit molt treballat i van saber patir fins al final per endur-se el duel. La victòria va arribar gràcies al gol de Fleur Thijssen que va culminar una jugada per fer pujar el 0 a 1 al marcador i, d’aquesta manera, aconseguir el premi tant esperat.

A tres jornades pel final, les blaugranes ja poden respirar tranquil·les perquè han aconseguit el primer objectiu, però ara l’exigència augmentarà i volen seguir en bona dinàmica per arribar en les màximes condicions a la següent fase.

El pròxim partit és a Pozuelo, contra un equip que ja van superar a Montjuïc per 2 a 0, però aquesta vegada juguen a casa i no serà gens fàcil sortir de Madrid amb un resultat positiu.

Liga MGS: FC Barcelona 2 – Complutense 1

El Barça d’hoquei herba masculí va aconseguir una treballada victòria davant la Universitat Complutense de Madrid. Els blaugranes sabien que per aconseguir el triomf, calia jugar de forma estratègica i els va funcionar. L’equip de John McInroy va vigilar de ben a prop als davanters contraris i va anul·lar el joc aeri de la Complutense.

Hi va ajudar el fet que el conjunt blaugrana es va avançar de ‘penalty corner’ als dos minuts de joc, gràcies al gol de Pol Compta. Amb un joc amb la pissarra molt present, els de McInroy van aprofitar de nou un acció d’estratègia per marcar el 2 a 0, obra de Julian Montone als 28 minuts de joc.

Les accions de ‘penalty corner’ van definir la tònica del partit. I el porter Alberto Carnicer va ser un dels protagonistes més destacats, aturant fins a 10 ocasions els llançaments rivals per evitar un mal major. 

Aquesta victòria permet mantenir-se en la lluita per les 8 primeres posicions que donen accés a la sempre atractiva competició de la Copa. Per aconseguir l’objectiu, caldrà treure un resultat positiu del proper desplaçament al camp del Tenis de Santander.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut