El resultat és el de menys en un dia marcat per les emocions (2 a 2)

El Barça d’hoquei herba retira la samarreta número 13 de Marta Ortiz, que ens va deixar recentment

El Barça d’hoquei herba va celebrar un emotiu acte de retirada de la samarreta número 13, que és el dorsal que ha portat durant la seva trajectòria, Marta Ortiz, excel·lent jugadora i capitana del primer equip d’hoquei herba femení i que va morir fa unes setmanes. Família, amigues i una bona assistència de públic van voler ser presents a l’acte.

Un cop iniciat l’enfrontament, als 10 minuts va arribar el gol de l’equip de Giner de los Ríos, contrarrestat, al cap de tres minuts, per Denise Borgstrom, molt activa durant tot el partit. El segon gol de l’equip valencià va arribar abans del descans.

L’1 a 2 en contra del conjunt blaugrana va pesar durant el tercer període.

Però al darrer quart, Florencia Norbis va marcar i va celebrar el 2 a 2 que deixava un empat al marcador final.

Un partit marcat per les emocions que deixa intacta la lluita pel primer lloc de les blaugranes, que aquest dissabte viatgen al camp del Xaloc, a València.