Primera derrota del Barça d’hockey herba femení

El femení perd provisionalment el liderat i el masculí perd contra l’Egara

Fidels a la seva forma característica de jugar, el Barça es va presentar molt vertical, i va aconseguir obrir el marcador amb el primer gol de ‘penalty corner’ quan s’havien disputat 10 minuts de joc, obra de Fleur Thijsen.

Però el Club de Campo va plantejar la pressió a prop de les línies defensives blaugranes que va complicar l’habitual joc de les blaugrana, obligant-les a intensificar les defenses i sortir a l’atac des de molt endarrere.

L’empat va arribar en el tercer quart i ja en l’últim període va arribar el definitiu 1 a 2 en contra.

Tot i la derrota, l’entrenador Dani Travé, va afirmar que aquest partit perdut “no ha de ser un punt d’inflexió”. El Barça ha perdut el liderat momentàniament, les blaugranes, amb un partit menys, confien en recuperar el liderat en l’enfrontament que tindrà lloc aquest dimecres, 1 de novembre, contra el Giner de los Ríos, també a Montjuïc.

Egara 4 - FC Barcelona 1

La pressió local inicial va esdevenir en un gol ‘penalty stroke’ als 7 minuts. Tot i que va arribar el segon dels de Terrassa en el primer minut de la segona part, el Barça no va baixar la intensitat del seu joc, fet que es demostra amb els 7 ‘penalty corners’ aconseguits. En un d’ells, llançat per Pol Compta, va arribar el 2 a 1, resultat amb el que va finalitzar el tercer quart.

Era un resultat insuficient per l’equip blaugrana, que llençat a l’atac, va rebre dos gols de l’Egara en el darrer quart.

A la conclusió del partit, els entrenadors barcelonins estaven satisfets amb el duel, ajustat al pla dissenyat.

Aquest es podria considerar com el millor partit del Barça en el que portem de temporada, amb una nova bona actuació del porter Alberto Carnicer i molt bon joc coral del Barça, que el proper diumenge té un partit amb l’objectiu de puntuar davant la Complutense.

L’equip de Madrid, sol tenir plantejaments molt estratègics al camp de Montjuïc, però si els tècnics catalans troben la resposta adequada, la disputa per la victòria serà competida.