El Barça de hockey herba femení comença la segona volta amb una golejada

El conjunt blaugrana aconsegueix una sòlida victòria davant la Reial Societat i el masculí cau davant el Polo

El Barça de hockey herba femení ha aconseguit el triomf davant la Reial Societat, en un inici de la segona volta en què s’han de jugar tres partits en deu dies.

En el duel contra el conjunt basc, Florencia Norbis va inaugurar el marcador als tres minuts de joc. Macarena de Sarasqueta va marcar en el minut sis i va aconseguir un 2-0 amb què es va arribar al descans.

Amb el tècnic Dani Travé demanant un bon joc a les seves jugadores a la segona meitat, van arribar més gols gràcies a una nova acció de Florencia Norbis als dos minuts del tercer quart. Dos minuts més minuts va arribar la diana de Sol Castronuevo, incorporada des de la defensa pel 'penalty corner'. Romeia Parayno va fer un doblet i les jugadores Beatrice Irene Lovenich i Maig Salchin Parayno van ampliar la golejada fins al 8-0.

El líder de la taula rep, aquest diumenge (16.00 hores) a Montjuïc, el Club de Campo. En el duel d’anada a Madrid es va aconseguir la victòria per un ajustat 0-1.

El masculí cau davant el Polo (5-0)

D’altra banda, el conjunt masculí va caure davant el nou líder de la màxima categoria. Tot i rebre un ‘penalty-stroke’ en el primer quart, defensat amb èxit per Alberto Carnicer, es va aconseguir mantenir l’empat a zero fins al minut dos del segon quart, quan una jugada de ‘penalty corner’ va permetre que el conjunt local inaugurés el marcador. La segona diana va arribar al cap d’un minut i, en el tram final del tercer quart, va arribar la tercera diana amb una bola bombejada sobre l’àrea blaugrana.

El Polo va tancar la golejada amb dos gols més en el darrer quart (l’últim de penalty stroke). El conjunt blaugrana afronta aquest diumenge (13.00 hores) un nou partit exigent al camp de l’Egara, que servirà per permetre que els joves jugadors agafin més minuts davant rivals mot complicats de superar. L’equip blaugrana és novè, amb quatre punts, mentre que els egarencs ocupen la quarta posició.