Campiones de Catalunya de Divisió d'honor B

Campiones de Catalunya de Divisió d'honor B

Les blaugranes guanyen per 3 a 1 al Vallès Esportiu en una final molt igualada

El Barça femení es proclama campió de la Copa Catalunya en guanyar en un partit molt igualat al Vallès Esportiu, equip filial de l'Atlètic de Terrassa, al camp del RC Polo.

Inici dominat pel Vallès Esportiu

Els primers 8 minuts van ser de domini absolut del filial egarenc, amb possessió de la pilota i diverses ocasions on la portera blaugrana va haver de mostrar la seva millor versió per evitar encaixar gol.

Just quan les noies entrenades per John McInroy començaven a estar còmodes dins el camp, arriba el primer i únic gol del Vallès. Les blaugranes van ser ràpides i al cap de dos minuts, Florencia Norbis, empatava el partit amb un gol de Penalty-córner.

Al segon quart, les blaugranes van continuar dominant amb un joc tranquil, endreçat i arribant a l'àrea rival. El Vallès va tenir 2 penalty-córner que no van aconseguir transformar. Amb l'1-1 s'arribava a la mitja part amb tot per decidir.

Segona meitat blaugrana

Els blaugranes van arrencar amb molta força i 3 minuts després de la represa, un penalty-córner a favor transformat per Denise Borgström col·locava el 2-1 al marcador que reflectia la bona feina que estava fent tot l'equip. A partir d'aquest moment, l'equip blaugrana va tenir més presència al camp impedint a l'equip rival donar continuïtat al seu joc fins al final del quart.

Ja entrat l'últim quart, de nou, després d'un altre penalty-córner va arribar el tercer gol, en aquest cas obra de Berta Queralt.

Quan faltaven deu minuts per la finalització del partit Clàudia Marin va ser expulsada i això va provocar que el Vallès arribés amb molta més freqüència, però no van aconseguir transformar cap de les múltiples ocasions que van tenir.

 

 

 

Fotografia de la Federació catalana d'Hockey

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut