Pol Garrido seguirà al capdavant de l’equip de Divisó d’Honor Masculí

Pol Garrido seguirà al capdavant de l’equip de Divisó d’Honor Masculí

El tècnic de Terrassa continuarà dirigint l'equip blaugrana en la seva tercera temporada

Pol Garrido, ha renovat el seu contracte amb el Barça per una temporada, fins a 30 de juny de 2023. La continuïtat de l'entrenador català és la primera peça confirmada del projecte blaugrana a la Liga MGS Hockey.

Garrido, que va fitxar pel Barça el juliol de 2020, serà la seva tercera temporada al davant de l'equip blaugrana on la temporada passada van aconseguir una meritòria cinquena posició amb opcions fins al final d'entrar a la Final 4.

Les declaracions

"Seguir un any més al Barça, significa poder donar continuïtat al projecte que vam engegar farà cosa de 2 anys i continuar gaudint d’aquest esport des d’una posició privilegiada com és la d’entrenador.”

“Estar vinculat al Barça i ajudar al club a aconseguir nous reptes ho fa molt especial. Seguir una temporada més és sinònim de que les coses van bé i totes les parts estem còmodes amb la feina que estem fent. ".

"El balanç és molt positiu, si deixem de banda els resultats, el simple fet de competir i guanyar molts dels partits contra equips TOP de la lliga i de la manera en com ho vam fer ens ha de fer sentir orgullosos.”

“Si analitzem els resultats, acabar en una cinquena posició històrica per la secció et demostra que ha sigut una temporada especial.”

“Estem molt contents de poder compartir aquesta experiència amb una gran part de jugadors formats a les categories inferiors, un factor que volem potenciar i que s’havia perdut en els últims anys.”

“Quedar-nos a un pas d’entrar a la Final Four va ser un cop dur per tot el grup, però són experiències que formen part de l’esport i ens ha d’ajudar de cara el futur."

“El grup tornarà a patir moltes baixes i haurem de construir un bloc nou. A diferència d’altres clubs aquest és un Handicap molt important perquè d’alguna manera tornem a començar pràcticament de 0 perdent gran part del recorregut que havíem fet.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut