Finalitzen la temporada a Divisió d'Honor amb sensació agredolça

L'equip masculí perd contra el Atlètic Terrassa i el femení competeix contra el Júnior FC i espera rival per al playout

El femení competeix contra el Júnior FC

Un partit bastant complet per part de les blaugranes, jugant amb calma i segures, això va propiciar que les jugadores entrenades per Adrian Wilches tinguessin menys pèrdues que en partits anteriors i la majoria de les pèrdues van venir per errors forçats per l'equip visitant.

Al final del primer quart les locals van tenir una pèrdua en camp propi que va derivar en el primer gol, de la internacional Georgina Oliva, que d’un xut aconsegueix el gol al pal esquerre.

Una bona feina de sortida i construcció del joc, però amb poca connexió amb les davanteres i de joc profund, comptabilitzant en poques oportunitats d'arribada a l'àrea rival.

Defensivament les jugadores del Barça van estar molt ordenades, sobretot en la primera meitat (1r i 2n quart). En el tercer quart, després del descans diversos desajustos van propiciar el segon gol de la mà d'Anna Gil.

Les noies surten reforçades anímicament, davant un dels candidats a guanyar la F4 el pròxim cap de setmana.

El masculí perd contra Atlètic de Terrassa per 3-4

L'equip de Pol Garrido va plantejar des de l'inici un sistema de pressió baix a fi de poder tancar línies i sortir a la contra, la qual cosa va suposar que la primera meitat anés de domini del Atlètic.

En la segona meitat els blaugranes van sortir amb una pressió alta i agressiva. Això va suposar que el Barça es trobés més còmode i pogués tenir la bola més temps i així poder arribar a l'àrea rival en més ocasions que en la primera meitat.

El partit es va trencar en el minut 63 després d'una falta en camp propi amb una targeta groga a Sergi Martinez i que es va traduir en un desajust defensiu que va acabar en un Strocke i una altra targeta groga a Andreas Rafi. A partir d'aquí vam estar amb dos menys, quan estàvem estables amb un 2-2, el Strocke va suposar 2-3 i dos jugadors menys en el camp.

El partit va acabar Va acabar amb domini de la bola per part dels visitants fins que va arribar el quart gol en el 66 de Penalty corner.

Les sensacions van ser agredolces per perdre un partit amb opcions de puntuar, però satisfets per la cinquena plaça aconseguida, gràcies a la primera volta.

El segon equip es classifica per a quarts de final del Campionat d'Espanya

L'equip entrenador per Narcís Moliner va quedar 3r en Lliga Catalana, van jugar els quarts de final contra Iluro HC i van guanyar en els shootouts. Les semifinals els blaugranes van perdre contra Matadepera 88 i el 3r i 4t lloc, era a dos partits i un total de 7-4 va donar als culers la tercera posició.

Els dies 27 al 29 de maig es juga els quarts de final del Campionat d'Espanya a Madrid El Barça està en el grup 4 aparellat amb el primer de la Lliga Nord, el tercer de Madrid i l'habitació de la Lliga Llevant.