Reprenen la competició amb derrota

Els equips de Divisió d’honor masculí i femení van tornar a la competició amb derrota però amb sensacions diferents

El masculí perd 1-0 al camp del RC Polo

Els dos equips es presentaven al primer partit de la segona volta després d’un descans de quatre mesos, el Barça no jugava des del 7 de novembre al camp de l’Atlètic de Terrassa. Al derbi arribaven com a tercers amb sis victòries, dos empats i una derrota.

El primer període del partit ha estat marcat per la igualtat i la tensió entre els dos equips, cap dels dos equips va tenir moltes oportunitats. L’ocasió mes clara va ser un penal favorable als blaugranes que no el van transformar.

Mica en mica el RC Polo va anar imposant el seu joc i un gol a pocs segons del descans va fer que el conjunt local s’avancés.

La tornada del descans va continuar amb la dinàmica de tot el partit: la igualtat. Cap equip va aconseguir fer entrar la pilota a la porteria. La més clara va ser per als blaugrana amb un penal de Miguel Delàs que Pablo de Abadal ha aconseguit rebutjar. I 30 segons abans del final del tercer període, el Barça va poder empatar.

Els últims minuts del partit es va mantenir l’equilibri en el joc dels dos equips. La importància del partit es va fer palesa, amb molts moments de tensió dins del camp i a les grades. Cap dels dos equips va tenir ocasions clares.

El Femení perd 6-1 davant la Complutense

L’equip entrenat per Adrian Wilches es presentava a Madrid amb la intenció de capgirar la mala dinàmica de la primera volta.

Les jugadores van començar molt serioses però les segones classificades de la lliga van saber sentenciar el partit ràpidament amb 2 gols de la màxima golejadora de la competició al primer període.

Al segon període les blaugranes van intentar remar a contracorrent per intentar arreglar el marcador però un gol matiner de les locals va fer que les jugadores es desmoralitzessin i encaixessin el quart a pocs minuts d’arribar a la mitja part.

Al descans les jugadores blaugranes van sortir amb la mentalitat nova i de competir els dos períodes següents i un gol al minut 43 i un altre al minut 54 van signar el 6-0, però a les acaballes del partit un gol de Naiara Moreno va maquillar una mica el resultat.