Finalment arriba la victòria

El Barça guanya a l'Egara 3 a 0.

Els de Pol Garrido rebien a un històric de la lliga com el Club Egara, el partit va començar amb una pressió alta que impedeix les combinacions de l’equip egarenc, als 2 minuts del inici, Sergi Martinez a la frontal del àrea pròpia combina amb Guillem Miserach que trenca la pressió del mig de camp d l’Egara connecta amb Stanley Verhoeben que després de una cavalcada de 40 metres entra al àrea i amb un xut creuat inaugurava el marcador.

Al segon quart, de nou Stanley Verhoeben aquest cop de jugada d’estratègia, aconseguia el segon gols dels locals amb un penalti-corner provocat per Joep de Natris. El tercer quart es converteix amb una batalla constant al mig del camp en la que apareixen ocasions a les dues àrees que els davanters no estan encertats a finalitzar.

Al últim quart els blaugranes arriben mes forts físicament I la pressió torna a donar els seus fruits, robatori a la mitja, contra i penalti-corner que al minut 67 transforma Sergi Martinez de fort xut directe.

Gran resultat contra uns dels equips top de la lliga que acaba amb l’esclat d’alegria de la grada del Pau Negre. El cap de setmana l’equip es desplaça a Santander a jugar contra el Sardinero HC.

Les noies segueixen adaptant-se a les exigències de la Divisió d’Honor

Tercer partit a la màxima categoria per les noies d’Adrian Wilches.

El partit va ser igualat tot i que l’equip va encaixar dos gols abans de la mitja part. A la segona part, l’equip blaugrana va començar pressionant i provocant penalti-corner, però la fortuna no estava de part de les jugadores locals i un gol de contraatac de l’equip txuri-urdin va fer baixar els ànims de l’equip culé que va deixar de demostrar la convicció que les caracteritza. Aquest tercer gol va fer que l’equip basc dominés el joc i van marcar dos gols més per firmar el 0-5 final.

Amb molta feina per davant l’equip blaugrana buscarà aprendre dels errors de cara al proper partit diumenge al camp del Polo.