Un gol de Terraza permet l'empat contra el RC JOLASETA

Un gol de Terraza permet l'empat contra el RC JOLASETA

L'equip femení aguanta fins a l'últim quart al camp del CD Terrassa (1-0)

Empat a dos gols del Barça Hoquei Herba davant el RC Jolaseta, en partit corresponent a la segona jornada de la màxima categoria de l'hoquei herba espanyol. L'equip masculí afrontava el seu primer desplaçament de lliga fora del Pau Negre.

L'equip va començar amb moltes imprecisions enmig del camp, sense marcar el ritme del partit i sofrint amb els contraatacs que provocaven les seguides pèrdues en construcció, així i tot al final del primer quart l'empat sense gols seguia al marcador deixant totes les opcions de victòria obertes.

Pol Garrido va intentar ordenar al seu equip, però no va aconseguir canviar la dinàmica negativa, i en una contra l'equip basc aconseguia obrir el marcador després d'una recuperació, centrada i rematada dins de l'àrea.

En la represa el partit canvia com un mitjó després de les correccions tècniques, va aconseguir el control del partit, però després d'un error en la construcció dels blaugranes, l'equip basc de contraatac aconsegueix en el minut 48 el segon gol després d'un rebot afortunat a l'interior de l'àrea. L'últim quart comença amb un desavantatge de 2 gols quan l'equip estava jugant millor, 5 minuts després de la represa, Pol Compta de penal córner va escurçar el marcador pels blaugranes. La superioritat numèrica i la pressió dels jugadors blaugranes van acabar obtenint el premi del gol de l'empat, David Terraza marca després d'una centrada dins de l'àrea.

Amb temps esgotat els blaugranes disposen d'un penal córner per a aconseguir els tres punts que una altra vegada el porter basc evita. Al final del partit reparteixo de punts i sensacions agredolces, dissabte que ve partit contra el Club Egara al Pau Negre a les 12.00.

Un esforç sense recompensa

Segona jornada de l'equip femení a la màxima categoria, on visitava el CD Terrassa en un partit molt igualat el que es va poder veure dissabte en Els Pedritxes. On en l'últim quart, es va inclinar la balança a favor de les locals.

L'equip local va començar amb un major control del partit, però es va trobar amb l'equip d'Adrián Wilches molt sòlid defensivament. Tots dos equips van tenir les seves oportunitats de gol, però no va ser fins a l'últim quart on el CD Terrassa va sentenciar a través d'un penal córner.

Malgrat veure's per darrere en el marcador, les blaugranes van continuar lluitant fins a l'últim minut, on fins i tot van tenir dues opcions de penal córner a favor sobre el final de la trobada que no han pogut marcar. A pesar que l'equip no va poder sumar punts, va demostrar que està a l'altura de la Divisió d'Honor i només toca pensar en el següent partit contra la Reial Societat al Pau Negre diumenge a les 13.00.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut