Ascens del Barça Hockey Herba a la màxima divisió femenina

Ascens del Barça Hockey Herba a la màxima divisió femenina

Un únic gol de Denise Borgstrom dona la victòria al conjunt blaugrana en el partit decisiu contra el Línia 22

Un únic gol de penal córner transformat per Denise Borgstrom ha donat la victòria al Barça Hockey Herba femení per 1-0 davant el Línia 22, i ha significat la confirmació de l’ascens del conjunt blaugrana a la Lliga Iberdrola, màxima categoria espanyola.

Els dos equips arribaven a aquest darrer partit de Lliga separats només d’un punt a favor de l’equip egarenc, i amb els dos conjunts amb possibilitats d’ascens directe. L’equip que es fes amb la victòria jugaria la propera temporada a la màxima categoria del hockey herba femení espanyol i en cas d’empat seria el Línia 22 qui obtindria el salt directe a la categoria superior, mentre el Barça hauria d’estar pendent del resultat del Complutense-Pozuelo per saber si jugaria la promoció.

El partit ja tenia des de bon inici l’emoció assegurada i la igualtat del marcador, que ha estar molt de temps sense gols de cap equip, ha fet que anessin apareixent els nervis i la incertesa sobre el terreny de joc del Pau Negre.

Un gol que val un ascens

Amb la promoció assegurada, el Línía 22 veia com l’empat sense gols li valia per l’ascens, però en el tercer parcial, el Barça ha pogut anotar el gol de Borgstrom que ha fet esclatar l’alegria l’equip barceloní i que ha certificat l'ascens en una temporada en la qual les jugadores que entrena Adrian Wilches han anat de menys a més, per acabar a la segona posició de la Primera Divisió, per darrera del Club de Campo, equip que no lluitava per l’ascens perquè ja disposa del seu primer equip a la Divisió d’Honor.

Estadística del partit

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut