Derrota i empat en el doble enfrontament amb l'Atlètic Terrassa

L'equip femeni manté les opcions a l'ascens o promoció, que es decidirà a la darrera jornada contra el Línia 22

El doble enfrontament del Barça Hockey Herba amb l’Atlètic Terrassa va acabar amb una derrota de l’equip masculí per 3-2, en partit de la Divisió d’Honor, i un empat sense goles en el xoc corresponent a la Primera Divisió Femenina.

El partit masculí va començar amb un gol del Barça al primer quart a través d’un penal corner transformat per Ari Laiho, però al segon quart van arribar els tres gols del conjunt local, ja classificat per disputar la final four, que va passar a dominar el partit per 3-1 al descans. En el tercer període, els blaugrana van tornar a marcar amb un altre gol de penal corner d’Andreas Rafi, però en el darrer quart no es va moure el marcador i el Barça va acabar perdent per 3-2.

L’equip que entrena Pol Garrido tancarà la seva participació en aquest campionat el proper cap de setmana rebent l’Egara, un altra equip que estarà present a la final four pel títol.

Empat del femení

Per la seva part, l’equip femení va sumar un punt a la seva visita al camp de l’Atlètic Terrassa i manté les seves possibilitat d’ascens a la Lliga Iberdrola d’Hockey herba, que es decidirà a la darrera jornada del proper cap de setmana, en el partit que enfrontarà el Línia22 i el Barça.