Domini dels dos equips del Barça Hockey Herba

Els equips masculí i femení blaugrana obtenen dues victòries i lideren les seves competicions

Tant l’equip masculí com el femení del Barça Hockey Herba han solventat aquest cap de setmana els seus partits amb dues ajustades victòries, i tots dos estan al capdavant de les seves competicions.

El Línia 22 cau al Pau Negre (2-1)

Pel que fa a l’equip masculí, aquest diumenge ha superat la visita del Línia 22 HC terrassenc per 2-1 en partit de la sisena jornada de la Divisió d’Honor celebrat a l’estadi Pau Negre. El Barça ha sortit molt fort a pel partit des de l’inici i al final del primer quart, Martin Gebhardt ha transformat un Penal Corner que ha posat per davant l’equip blaugrana.

Al segon quart, en una de les poques arribades que ha protagonitzat, el Línia 22 ha marcat de Penal Córner, a càrrec de l’ex-blaugrana Joan Elias. La reacció del Barça ha estat ràpida i dos minuts després de l’empat, Andreas Rafi ha avançat al Barça també de Penal Córner. La segona part ha estat força igualada però no s’ha mogut el marcador i s’ha mantingut el resultat ajustat de 2-1.

Quan s'apropava el finall del partit, el Línia 22 ha canviat el porter per un altre jugador de camp i ha posat problemes a la porteria del Barça amb la superioritat. Tot i patir, el Barça ha defensat bé i s’ha emportat els 3 punts que col·loquen l’equip com a líder solitari de la màxima categoria.

El femení supera el Castelldefels (0-1)

Pel que fa a l’equip femení, el Barça Hockey Herba es va imposar dissabte en la seva visita al camp del Castelldefels per 0-1 en partit corresponent a la cinquena jornada de Primera Divisió.

El partit va mostrar força domini barcelonista que es va veure recompensat a l’inici del segon quart amb un gol de Clàudia Marín en una jugada a l’àrea que la situa com a màxima golejadora de la competició.

Cap al final del partit, el Castelldefels va intensificar el seu joc per empatar, però el Barça va saber defensar-se amb maduresa. La victòria referma el liderat de la Lliga.