Victòria per mirar cap amunt

L’hockey herba femení supera al línia i agafa avantatge respecte a les posicions de descens. El masculí empata davant el CD Terrassa i segueix amb opcions per entrar al play-off

Victòria vital del Barça d’Hockey Herba Femení al camp del Línia 22 per 1-2, en un duel directe per a la permanència. El conjunt sota les ordres d’Adrian Wilchés va sortir amb les idees clares, i en el minut 6 de partit va situar el 0-1 gràcies al gol, de penal córner, de Florencia Soledad.

El marcador ja no es tornaria a moure fins després del pas pels vestidors. En el minut 43 de partit, les locals empataven el duel (1-1) gràcies al gol de Gisela Estrenjer. Set minuts més tard però, Marta Ortiz va anotar l’1-2 per recuperar l’avantatge culer.

Ja en l’últim període, el Barça va ser capaç de mantenir el resultat i sumar tres punts importants que el situen en novena posició amb 15, amb un de marge sobre el descens, a quatre de la cinquena posició.

Empat que sap a poc

D’altra banda, l’equip d’Oriol Torras acabaria empatant a 2 a casa, davant el CD Terrassa, en un partit que havia de permetre als culers fer un pas endavant cap al play-off i oblidar, de manera quasi definitiva, el descens.

El Barça, però, va veure com els egarencs s’avançaven a la mitja hora de joc per situar el 0-1 amb el qual s’arribaria al decans.

Després d’un tercer període en el qual el Barça va generar molt però no va sumar res, en l’últim quart dues accions ràpides de Louis Hottlet situarien els del Pau Negre per davant en menys d’un minut (2-1).

Així i tot, en el 65 de partit, el Terrassa tornava a empatar gràcies a un penal córner que va deixar el 2-2 definitiu.

El punt deixa al Barça en vuitena posició amb 12, cinc més que el CD Terrassa -equip que marca les posicions de descens- i sis menys que el Tenis, el conjunt que ocupa l’última plaça que dona accés al play-off.