Donen un cop sobre la taula

El Barça Hockey Herba super al Júnior per 4-3 en la primera jornada després de l'aturada per l'Hoquei Sala

Victòria vital del Barça Hockey Herba davant el Júnior per 4-3 en el partit corresponent a la desena jornada de lliga. Els culers van obrir el marcador just abans d'arribar al quart d'hora de joc, gràcies al gol de Martín Gebhardt després de la transformació d'un penal córner.

Un minut més tard, els de Sant Cugat empataria per deixar l'1-1 a la fi del primer període.

Ja en el segon quart, Louis Hottlet tornava a avançar els locals, però el Júnior va empatar, de nou, l'enfrontament amb un gran gol de Javier García.

A la mitja hora de joc, Ton Elias retornava l'avantatge per a un Barça que es posaria dos a dalt (4-2) amb el gol de penal córner de Miki Delàs, al minut 45.

El Barça va acabar encaixant el tercer i patint al final, però el marcador ja no es va moure.

Tornen a mirar cap amunt

La victòria deixa a l'Barça en vuitena posició amb 10 punts, amb 4 de marge sobre el descens. Tot i això, els blaugrana tenen a l'abast tres equips: Tennis, Junior i Complutense, o dit d'una altra manera, setè, sisè i cinquè, respectivament.

Derrota dolorosa

D'altra banda, l'equip femení va caure a casa davant el Complutense per 0-1. La derrota fa que el Barça femení torni a les posicions de descens, amb 12 punts, a un de l'Atlètic Terrassa.