Nou punt per al Barça Hockey Herba Femení

El conjunt d’Adrián Wilches va acabar empatant a un al camp del San Fernando, mentre que els d’Oriol Torras van caure al camp del Júnior (4-2)

El femení d’Hockey Herba segueix sense perdre però també sense guanyar a la primera divisió femenina. Les blaugrana van acabar empatant aquest cap de setmana al camp del San Fernando un partit que se’ls havia complicat.

El gol inicial de les locals (al minut 19 de partit) va posar les coses molts difícils a un Barça que no va poder igualar el marcador fins al minut 65. El gol de Clara de la Fuente -jugadora del juvenil- va acabar donant un punt al conjunt sota les ordres d’Adrián Wilches, que es situa novè a la classificació amb dos punts en dues jornades.

Fora de les semifinals

D’altra banda, el Barça masculí va acabar perdent al camp del Júnior en la penúltima jornada de la fase regular de la Lliga Catalana. Els blaugrana, que van acabar caient per 4-2, queden fora de les semifinals, doncs com a molt podrien empatar a punts amb l’Egara, amb qui tenen l’average particular perdut.

Així i tot, els homes d’Oriol Torras encara hauran de disputar un última jornada, davant el Polo (dimarts a les 21h), abans de l’estrena oficial a la lliga que serà el tres de novembre.