El Barça Hockey Gel estarà a la final de Copa

El conjunt blaugrana buscarà aquest diumenge el doblet contra el Jaca, després de superar el Majadahonda a semifinals (4-0)

El Barça Hockey Gel disputarà aquest diumenge la final de la Copa del Rey contra el CH Jaca, després  de superar aquest dissabte el Majadahonda per 4-0, en partit de semifinals de la competició que es disputa aquest cap de setmana a la localitat aragonesa de Jaca.

El conjunt blaugrana tindrà avui l’oportunitat d’aconseguir el doblet, després d’haver guanyat la Lliga fa dues setmanes en la sèrie final que el va enfrontar al Puigcerdà.

En la semifinal d’avui, el Barça ha fet valdre la seva condició de favorit davant d’un Majadahonda que no ha pogut fer pujar cap gol en el seu marcador. L’equip d’Einar Meyerson ha controlat el partit i ha tingut l’encert de materialitzar aquest control amb quatre gols, repartits en els tres períodes de partit.

Molt aviat, el suec Julian Edstrom ha obert el camí de la victòria amb un gol aconseguit als tres minuts de partit, després d’una assistència de Gastón González. El domini blaugrana ha quedat reflectit al marcador al segon període amb dos gols dels bessons Guillem i Albert Torner, que han permès iniciar els darrers vint minuts amb un avantatge de 3-0, que s’ha encarregat d’ampliar novament Julian Edstrom amb el darrer gol del partit.

El rival del Barça a la final del diumenge a les 12 h. serà el CH Jaca, amfitrió d’aquesta Copa del Rei, que en l’altre partit de semifinals ha superat el Club Gel Puigcerdà per 7-3.