Barça i Puigcerdà inicien la final de la Lliga

Barça i Puigcerdà inicien la final de la Lliga

Després de ser ajornats per cassos de coronavirus, els dos primers partits de la sèrie se celebraran dissabte i diumenge a la Pista de Gel del FC Barcelona

Després de l’ajornament dels dos primers partits de la final de la Lliga d’hockey gel que havien de disputar el Barça i el Puigcerdà els passats 27 i 28 de març, aquesta final començarà el proper cap de setmana a la Pista de Gel del FC Barcelona, amb la celebració dissabte i diumenge a les 16 hores, d’aquests dos primers enfrontaments d’una sèrie programada al millor de cinc partits.

L’aparició d’un cas de coronavirus en la plantilla del Puigcerdà va trastocar les dates dels partits previstos per aquesta final i ha configurat un nou calendari.

El Barça Hockey Gel, que té el factor pista al seu favor per haver acabat a la primera posició la Lliga regular, rebrà a la seva Pista de Gel el Club Gel Puigcerdà, actual defensor del títol, per disputar els dos primers partits de la sèrie final, el proper dissabte 10 d’abril a les 16 hores i el diumenge dia 11 a la mateixa hora.

Després d’aquests dos primers enfrontaments, la final es traslladarà a Puigcerdà, on el dissabte dia 17 d’abril està programat el tercer partit. En cas de no haver-hi encara campió, el quart xoc també es disputaria a la capital de la Cerdanya el diumenge dia 18.

Finalment, en cas de fer-se necessari un cinquè partit, aquest tindria lloc a la pista del Barça el dissabte 24 d’abril.

El Barça suma cinc títols de Lliga, el darrer aconseguit la temporada 2008-2009, i la seva última presència a una final va ser l’any 2011, on va caure davant el CH Jaca. Per la seva part, el CG Puigcerdà va obtenir l’any passat el seu sisè títol, al derrotat el Txuri Urdin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut