Remuntada al límit i fulminant

El Barça Hockey Gel força  la pròrroga quan faltaven dos segons i sentencia el Jaca en vint segons de l’afegit en el primer partit del 'play-off' (1-2)

Els gols en el darrer moment i les remuntades a la pròrroga no són exclusius del primer equip de futbol, i aquest dissabte l’equip del Barça Hockey Gel ha portat aquesta situació al límit, amb una victòria a la pista del CH Jaca per 1-2, en una pròrroga que l’equip blaugrana havia forçat quan faltaven únicament dos segons per acabar el temps reglamentari.

El primer partit del play-off de les semifinals entre el Barça i el Jaca no podia tenir un desenllaç més sorprenent i més cruel pels aragonesos. Quan gairebé tothom ja estava pensant que el conjunt català hauria de superar l’eliminatòria en els partits de tornada a la Pista de Gel blaugrana, tot es va capgirar a falta de dos segons, quan l'exjugador del Jaca Gastón González -a la foto- va marcar el gol que igualava el partit i forçava una pròrroga, de tres contra tres més els porters i al primer que marquès, que els jugadors del Jaca ni tan sols van tenir temps de disputar.

El Barça en va tenir prou amb vint segons per marcar el decisiu segon gol, en una acció d’Oriol Rubio, i aconseguir una victòria fulminant, quan pocs segons abans semblava tot sentenciat a favor del Jaca en aquest primer partit del play-off.

El Jaca va inaugurar el marcador en el primer parcial amb un gol d’Alejandro Carbonell, i la resta de partit va ser un frec a frec trepidant i sense treva, però que no va aportar cap canvi en el marcador fins quan només faltaven dos segons. Llavors va passar tot: gol de Gastón González, final del partit, inici de la pròrroga i vint segons després, el gol d’Oriol Rubio que donaven el primer punt d’aquesta eliminatòria. Una eliminatòria que el Barça sentenciarà si s'adjudica un dels dos xocs previstos a la seva pista.