Arriben als play-off com a primers de la Lliga regular

El Barça Hockey Gel torna de Majadahonda amb dues victòries per 2-3 i ja pensa amb el CH Jaca

El Barça Hockey Gel va tancar la seva participació a la Lliga regular amb dues victòries a la pista de gel del Majadahonda pel mateix resultat de 2-3. D’aquesta manera, el conjunt blaugrana reafirmava la seva primera posició i jugarà contra el CH Jaca les semifinals dels play-off de la Lliga Nacional.

El conjunt català va sortir a jugar aquests dos partits amb la tranquilitat que ja tenia assegurada la primera posició, mentre que l’equip madrileny també era conscient que era l’equip que es quedava fora dels play-off. Per això, aquests dos partits es van presentar sense l’emoció que sempre comporta el fet d¡estar en joc punts determinants en el futur de la competició.

El partit del dissabte va començar amb un gol dels locals al primer minut de joc, que va poder igualar Oriol Rubio al minut 18. En el segon període va ser quan l’equip blaugrana va agafar el comandament del partit amb dos gols de Didkovsky i Marc Layola, que van encarar la victòria, malgrat que en el tercer període, el Majadahonda va posar una mica d’emoció amb un segon gol que va servir per tancar el 2-3 a favor del Barça.

Victòria a la pròrroga

Al dia següent, es va jugar el segon partit, que tot i acabar amb el mateix resultat, va necessitar la pròrroga per determinar la victoria dels culers. Novament va ser el Majadahonda qui va inaugurar el marcador amb l’únic gol del primer període. El Barça va igualar amb un gol d’Adrian Ubieto, però minuts després, els locals van tornar a posar-se per davant. En el darrer temps, Oriol Rubió va marcar el gol de la igualada que forçava la pròrroga. En el periode afegit, Julian Edstrom -a la foto- va sentenciar el partit i va donar una nova victòria al Barça Hockey Gel.

La sèrie de play-off contra el CH Jaca, al millor de tres partits, començarà el proper dissabte dia 6 de març al pavelló de l’equip aragonès. El 20 de març està programat l'enfrontament al Palau de Gel barcelonista, escenari que acolliria l'endemà el partit de desempat si fos necessari.