Pluja de gols (10-0)

Pluja de gols (10-0)

Un Barça Hockey Gel molt encertat aconsegueix una àmplia golejada contra el CH Jaca, després d’un inici trepidant

El Barça Hockey Gel va superar el dissabte 16 de gener la visita del CH Jaca, cuers de la classificació, amb una clara golejada de 10-0 en partit corresponent a la Lliga Nacional.

Els dos equips necessitaven sumar els tres punts per mantenir les seves aspiracions. El Barça, després de dues derrotes als penals, va sortir al gel amb un gran nivell de joc que el Jaca no va poder aturar. Els blaugranes van encetar el marcador amb un primer gol d’Oriol Rubio, i la intensitat del joc del Barça va permetre ampliar el resutat amb quatre gols més de mans de Danil Stavitskiy, que va anotar el seu primer gol amb el primer equip, Niklas Puértolas, Iker Barandiaran i Pol Giménez -a la foto-, que van situar el 5-0 al marcador en el primer descans. 

El segon període va començar amb la mateixa tònica, i els culers van seguir jugant amb una intensitat que va servir per situar el 6-0 amb un gol de Guillem Torner. A partir d’aquest moment, els blaugranes es van relaxar amb un resultat claramente favorable i les millors ocasions van arribar de part del Jaca, però, un encertadíssim David Ros va aconseguir deixar la porteria a zero per primer cop aquesta temporada. Anava passant el temps fins que, a falta de 10 segons, en una jugada de superioritat, Arturo Guerra va anotar el 7-0 gràcies amb un llançament llunyà.

El tercer període va servir per seguir ampliant el marcador amb tres gols més, el segon d’Oriol Rubio i dos de Quim Muratet.

Amb aquest resultat, els homes d’Einar Meyerson es situen en segona posició, per darrera del Puigcerdà i per davant del Txuri Urdin, que serà el seu rival la setmana vinent a casa. 




Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut