Primera derrota de l’UNES Barça

Els blaugranes no van poder superar l’Ademi Tenerife, en un enfrontament que es va trencar a l’inici del tercer període

Primera derrota del Barça de bàsquet en cadira de rodes. El conjunt dirigit per Oriol Claret, que arribava invicte al partit, va caure per 45-52 davant l’Ademi Tenerife. El matx, molt igualat durant els dos primers períodes, va començar prou bé per al Barça, que va arribar a guanyar per 13-8 durant els primers 10 minuts. Els visitants van reaccionar al final del primer quart i van escurçar la diferència a només un punt al final del període (13-12).
Amb el pas dels minuts els visitants van estar més encertats i, poc abans del minut 15, es van poder avançar per primer cop (16-15). Al descans els de Tenerife van poder obrir una petita diferència de 4 punts, que ho deixava tot obert per a la segona meitat (23-19).

Sotrac blaugrana

A la represa, el Barça no va poder canviar la dinàmica del matx i els visitants van començar a sentir-se més còmodes. Al final del tercer, el resultat era de 35-29, un avantatge que va arribar a ser de 12 punts a l’equador de l’últim temps. Al final, derrota de l’UNES Barça per 52-45.

Tranquil·litat a la classificació

Tot i la derrota, el Barça continua liderant el seu grup amb 4 victòries i una derrota. Amb tres jornades per disputar-se, el Barça es queda a una victòria d’assegurar-se, matemàticament, el play off. En cas que els blaugranes superin la setmana vinent el CB Mifas, el conjunt d’Oriol Claret tornaria a ser a la fase d’ascens per segon any consecutiu.