El Bàsquet en Cadira de Rodes, a per la Final Four

El Bàsquet en Cadira de Rodes, a per la Final Four

Els blaugranes buscaran classificar-se per la final four de Leganés en un cap de setmana on també l’Hockey Herba i el Rugby tenen partit

Els Esports Amateurs del Barça viuen un nou cap de setmana de competició amb un dels seus equips amb opcions d’accedir a la Final Four per ascendir de lliga. El Barça en Cadira Rodes, el Rugby i l’Hockey Herba, tan masculí com femení, juguen aquest cap de setmana els seus compromisos.

Barça amb cadira de Rodes: La Final Four a tocar

L’equip entrenat per Jaume Vilella vol rematar la feina en la tornada dels quarts de final per l’ascens a primera divisió. Els blaugranes, que es van endur el triomf amb contundència de Melilla (24-77), reben al conjunt melillenc aquest dissabte (20.00h) al Juan Carlos Navarro. En cas de classificar-se, la Final Four per l’ascens es disputarà el cap de setmana del 27 al 28 d’abril, a Leganés.

La jugadora Maria Heras, ha estat convocada per la selecció espanyola femenina de cara a la disputa de la fase de classificació per als jocs olímpics.

Rugby: A tancar la fase regular amb victòria

Els blaugranes tanquen la lliga regular aquest diumenge (12.00h) al camp de l’Ordizia, en la jornada 5 de la segona fase del grup B de la divisió d’honor masculina. L’equip entrenat per Adrián Fiorenza es disputarà la tercera posició del grup amb el conjunt basc, i és que només hi ha un punt respecte tots dos.

Hockey Herba: Dos partits davant rivals directes

L’Herba Femení blaugrana juga aquest dissabte (17.00h) davant el Club Egara, la sisena jornada de la segona fase amb la tercera plaça en joc. Les blaugranes venen de caure a València per 3-1 al marcador, tot i així l’equip entrenat per Daniel Travé és tercer a la lliga amb 18 punts, a dos de les segones classificades, i un punt per sobre de l’Egara, el rival d’aquest dissabte, quan falten tres jornades per acabar la fase regular.

El masculí del Barça disputa aquest diumenge (12.30h) el duel corresponent a la jornada 16 de la Lliga MGS, i ho farà al camp el RC Jolaseta, un rival directe. Els blaugranes enfrontaran als seus perseguidors a la lliga. Els jugadors entrenats per McInroy són novens amb 13 punts, a sis punts dels bascos. L’equip ve de sumar una victòria, el passat dissabte davant el Taburiente, mentre que el conjunt basc arriba al duel després de perdre els seus dos últims enfrontaments.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut