UNES Barça - UPV València (58-38): Victòria i primers classificats!

L’UNES Barça guanya i certifica matemàticament el primer lloc a la fase regular

Gran triomf de l’UNES Barça davant l’UPV València (58-38). Els blaugranes, líders invictes, s’enfrontaven al segon classificat, en un partit molt important pel conjunt de Jaume Vilella. Amb aquesta victòria, l’equip manté l’invicte una setmana més i aconsegueix de forma matemàtica la primera posició de la fase regular de la segona divisió nacional.

El partit va començar amb desencert per part dels dos equips, conscients de la importància del duel.  Bons atacs dels blaugranes posaven el 15-8 al final del primer quart.

La defensa marca el camí

El segon quart va estar marcat per la defensa. Els de Jaume Vilella van augmentar la intensitat defensiva i això va permetre a l’equip arribar al decans amb una còmode diferència al marcador (33-21).

A la represa, mateixa dinàmica de partit. Poc encert per part dels dos equips i moltes pèrdues de pilota. El quart acabaria amb un parcial favorable als blaugranes que es posaven 15 punts per sobre al marcador (41-26) al final del tercer període.

L’equip va saber gestionar l’avantatge durant l’últim quart.  Sense patir en defensa i amb bons atacs, es va imposar per 58-38 al UPV València i sumava una nova victòria.

Nou repte, mateix objectiu

L’UNES Barça visitarà el CEM L’Hospitalet en l’últim partit de la fase regular de la segona divisió nacional. Els de Jaume Vilella volen sumar una nova victòria i acabar aquesta primera fase invictes.